HázApro.hu
Ház és ingatlan apró

Hirdetés feladás

Az oldalon az ingatlan hirdetés feladás mindenki számára ingyenes. Kérjük válassza ki a hirdetésére legjellemzőbb kategóriát és csak oda adja fel ingyenes hirdetését. Ne felejtse el emailban megerősíteni a hirdetés feladást!

Hirdetés

INGYENES AJÁNLATOK
Eladó, Új építésű

--- Hirdetés szövege: -----------

Helló ?szintén szólva, azért teszem ezt az ajánlatot, hogy megtaláljam a megfelel? személyt. E-mail: gonzalezruiz443@gmail.com Fogadok, hogy te vagy a megfelel? nekem. Nicaraguai állampolgár vagyok, Gonzalez Ruiz. Súlyos betegségem van, ami biztosan meg fog ölni, és hatalmas pénzösszeg, 150. 000 euró van a szerbiai zárolt számlámon. Ezt az ingatlant egy jóhiszem? és magabiztos emberre szeretném bízni, akinek sok terve van. És azt hiszem, te vagy a tökéletes ember, hogy kihasználja a vagyonomat. Az engem kezel? orvosok szerint a napjaim meg vannak számlálva. Pár éve elvesztettem a férjem. Nem volt gyerekem, mert steril voltam. De nagyon szeretjük egymást. Halála ellenére mindig h?séges voltam hozzá, mert szeretem és tisztelem az emlékét. Keresztény vagyok és nagyon vallásos, ezért elkezdtem keresni a megfelel? embert, aki ezt az összeget nagyon szép dolgokra tudná felhasználni. E-mail: gonzalezruiz443@gmail.com További információért keress privátban.

---- Hirdetés adatai:----------

Ingatlan típusa:  Nyaraló
Ingatlan alapterülete  10
Telek alapterülete  100
Ár:  2000  Ft
Négyzetméter ár:  90000
Hely  Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Sopron, Budapest
egyéb információ:  víz, gáz, villany, telefon, jó közlekedés, parkoló, alacsony fenntartási költség, klíma
Feladó neve:   Gonzalez Ruiz
Telefonszám:   
Weboldal:   
Érvényes még  90  napig
 

 

Érdeklődés emailban:
Amennyiben nincs email címe ne felejtse el megadni elérhetőségeit az üzenetben!

Vissza a főoldalra

Ezt a hirdetést eddig: 515 látogató nézte meg.

 

Információ

Ingatlan apró a rendszerben: 596  (összes apró)

Hirdetések

Aproo csoport

Partnerek

Címkék

ház apró, ingatlan apróhirdetés, ingyenes hirdetés feladás, ház és ingatlan hirdetés, családi ház, telek, lakás, iroda, üzlethelyiség, nyaraló