HázApro.hu
Ház és ingatlan apró

Hirdetés feladás

Az oldalon az ingatlan hirdetés feladás mindenki számára ingyenes. Kérjük válassza ki a hirdetésére legjellemzőbb kategóriát és csak oda adja fel ingyenes hirdetését. Ne felejtse el emailban megerősíteni a hirdetés feladást!

Hirdetés

Kelenföldön zöldövezeti lakás garázzsal
Eladó, Használt

--- Hirdetés szövege: -----------

Kelenföld csendes, kertvárosi, zöldövezeti részén eladó egy 74 m2-es, 1. emeleti, 1 + 3 félszoba + hallos (étkez?), erkélyes, távf?téses, tehermentes öröklakás 14 m2-es garázzsal. A lakás és a garázs egy saját, zárt kerttel, parkolóval, játszótérrel kialakított 16 lakásos társasházban van. A ház építési éve: 1989, a ház az elmúlt években részleges homlokzati felújítást kapott, a lakás pedig - a nyílászárókat kivéve - nemrég esett át egy teljes kör? felújításon: gépesített IKEA konyha, hidegburkolat, parketta, festés, elektromos hálózat, riasztórendszer, klíma - 2 helységben, biztonsági bejárati ajtó. A küls? nyílászárók - beleértve az erkélyajtót - 2 szárnyú spalettával vannak ellátva. Tájolása: D-NY. Közlekedése kiváló: 2 perc gyalogtávolságra busz- és villamosmegálló, Móricz Zsigmond körtér tömegközlekedéssel 10 perc, belváros 15-20 perc, Kelenföldi pályaudvar 10 perc. Közelben Szent Imre kórház, Spar, gyógyszertár, Bikás park, iskola, óvoda. Parkolás az utcában és a környéken ingyenes. Ingatlanközvetít?k NE keressenek!

---- Hirdetés adatai:----------

Ingatlan típusa:  Lakás
Ingatlan alapterülete  74
Telek alapterülete  
Ár:  85000000  Ft
Négyzetméter ár:  74
Hely  Budapest XI., Halmi
egyéb információ:  víz, villany, telefon, jó közlekedés, parkoló, alacsony fenntartási költség, klíma
Feladó neve:   Major Anita
Telefonszám:   06205964747
Weboldal:   
Érvényes még  90  napig
 

 

Érdeklődés emailban:
Amennyiben nincs email címe ne felejtse el megadni elérhetőségeit az üzenetben!

Vissza a főoldalra

Ezt a hirdetést eddig: 99 látogató nézte meg.

 

Információ

Ingatlan apró a rendszerben: 204  (összes apró)

Hirdetések

Aproo csoport

Partnerek

Címkék

ház apró, ingatlan apróhirdetés, ingyenes hirdetés feladás, ház és ingatlan hirdetés, családi ház, telek, lakás, iroda, üzlethelyiség, nyaraló