HázApro.hu
Ház és ingatlan apró

Hirdetés feladás

Az oldalon az ingatlan hirdetés feladás mindenki számára ingyenes. Kérjük válassza ki a hirdetésére legjellemzőbb kategóriát és csak oda adja fel ingyenes hirdetését. Ne felejtse el emailban megerősíteni a hirdetés feladást!

Hirdetés

Tasson családiház eladó
Eladó, 0

--- Hirdetés szövege: -----------

Eladó összkomfortos családi ház Tasson ,csendes nyugodt részen, a Március 15. utcában, amely az 51es f?útból nyílik. A ház 1973ban épült, részben téglából, illetve vályogból, a 2005-ös környéki években teljes felújításon esett átt. A 85nmes ház egy 2500nm és telekre épült, melynek kb 3/4 része akác erd?, a maradék füvesített udvar, és virágoskert. A bejárat rögtön egy zárt üvegezett teraszra nyílik, ami a folyosóra vezet. Itt egy cserépkályha foglal helyet, a többi helységben konvektoros f?tés van. A folyosóból nyílik a 2 nagyszoba,a fürd?, és az ebédl?. A toalett külön van a fürd?töl, ahogyan a konyha is az ebédl?töl. A házhoz tartozik egy nagy garázs amely 25nmes, illetve egy melléképület mely 65nmes, alkalmas akár egy külön lakórész kialakítására. Szépen karban tartott, tiszta igényes ház és a környéke is. Közelben kb 200m-re a kiskunsági öntöz? csatorna, ideális pihen?,horgász hely. Az ár irányár.

---- Hirdetés adatai:----------

Ingatlan típusa:  Ház, családi ház
Ingatlan alapterülete  85
Telek alapterülete  2400
Ár:  15000000  Ft
Négyzetméter ár:  
Hely  Bács-Kiskun megye Tass, Március 15. utca 22
egyéb információ:  víz, gáz, villany, jó közlekedés, parkoló,
Feladó neve:   Nánási Péter Pál
Telefonszám:   06/204263617
Weboldal:   
Érvényes még  -4  napig
 

 

Érdeklődés emailban:
Amennyiben nincs email címe ne felejtse el megadni elérhetőségeit az üzenetben!

Vissza a főoldalra

Ezt a hirdetést eddig: 66 látogató nézte meg.

 

Információ

Ingatlan apró a rendszerben: 49  (összes apró)

Hirdetések

Aproo csoport

Partnerek

Címkék

ház apró, ingatlan apróhirdetés, ingyenes hirdetés feladás, ház és ingatlan hirdetés, családi ház, telek, lakás, iroda, üzlethelyiség, nyaraló