Budatéténybe családi ház eladó! - XXII, Lidia - HázApró.hu az ingatlan apró

HázApro.hu
Ház és ingatlan apró

Hirdetés feladás

Az oldalon az ingatlan hirdetés feladás mindenki számára ingyenes. Kérjük válassza ki a hirdetésére legjellemzőbb kategóriát és csak oda adja fel ingyenes hirdetését. Ne felejtse el emailban megerősíteni a hirdetés feladást!

Hirdetés

Budatéténybe családi ház eladó!
Eladó, Használt

--- Hirdetés szövege: -----------

INGATLANOSOK NE HÍVJANAK! Kivételes lehet?ség! Budatéténybe a Mementó Park közelébe,az egyik legnagyobb telekkel (1416nm2) rendelkez? ház eladóvá vált.Az elmúlt évtizedben a környék, a kamaraerd? és a természetvédelmi terület , plusz a környékre költöz? elit miatt , a legexluzívabb környékké vált. A leend? vásárló családja 50 méterre már élvezheti a természetvédelmi terület forgalomtól elzárt nyugodt , zöld környezetét. Házunk 1988 -ban épült 2 szintes 290nm2 2 generációs családi ház. Rendezett kerttel ,sok-sok gyümölcsfával. 1 földszint : 121nm2 konyha, nappali, kamra, 3 háló fürd?szoba külön wc, terasz 2.szint: 121nm2 konyha, nappali ,2 szoba, fürd?szoba ,kamra, 3.pince: 50nm2 garázs + 3 helyiség 4. 22nm2 garázs A ház jó állapotú ,de bel?l felújításra szorul. A kertbe több autóval is lehet parkolni. A leend? új tulajnak hasonlóan boldog éveket kívánunk ,mint amit a mi családunk több generációja is megéllt itt.

---- Hirdetés adatai:----------

Ingatlan típusa:  Ház, családi ház
Ingatlan alapterülete  290
Telek alapterülete  1416
Ár:  71 000 000  Ft
Négyzetméter ár:  
Hely  Budapest XXII, Lidia 9/b
egyéb információ:  víz, gáz, villany, telefon, parkoló,
Feladó neve:   M.Zsuzsa
Telefonszám:   +36306510743
Weboldal:   
Érvényes még  -5  napig
 

 

Érdeklődés emailban:
Amennyiben nincs email címe ne felejtse el megadni elérhetőségeit az üzenetben!

Vissza a főoldalra

Ezt a hirdetést eddig: 101 látogató nézte meg.

 

Információ

Ingatlan apró a rendszerben: 61  (összes apró)

Hirdetések

Aproo csoport

Partnerek

Címkék

ház apró, ingatlan apróhirdetés, ingyenes hirdetés feladás, ház és ingatlan hirdetés, családi ház, telek, lakás, iroda, üzlethelyiség, nyaraló