HázApro.hu
Ház és ingatlan apró

Hirdetés feladás

Az oldalon az ingatlan hirdetés feladás mindenki számára ingyenes. Kérjük válassza ki a hirdetésére legjellemzőbb kategóriát és csak oda adja fel ingyenes hirdetését. Ne felejtse el emailban megerősíteni a hirdetés feladást!

Hirdetés

Nyugalom szigete,2 különnyíló szobás,ker
Eladó, Használt

--- Hirdetés szövege: -----------

Magánszemélyt?l eladó XIII. kerület kertvárosi részén 7 lakásos társasházban, Béke tér közelében, HITEL, PER ÉS TEHERMENTES 1,5 különnyíló szobás lakás. A lakóközösség gyermektelen, önkormányzati lakás NINCS, ENNEK MEGFELEL? A LAKÓKÖZÖSSÉGE. A felújítások során a burkolatokat, nyílászárókat cseréltek,új a konyhabútor. Beépítve a több ponton záródó biztonsági ajtó is. Frissen festve és parkettázva. A közös költség tartalmazza a teljes vízfogyasztást, a felújítási alapot, házbiztosítást, lépcs?ház világítást,csatornadíjat. A tet? felújítva.A háztömbnek van megtakarítása! Ezenkívül Fundamenta is. A környék kiváló, több közszolgálati intézmény a közelben, Önkormányzat, kórház, rendel?, iskola, üzletek. A kiváló lokációnak köszönhet?en befektetésnek is remek. közlekedés: 20-as,30-as,32-es,105-ös buszok, 14-es 1-es villamos Lakáshoz tartozik közös kert, 1 külön álló saját pince, illetve 1 saját tároló, ezenkívül egy mosókonyha. 2 különnyíló szoba található benne.

---- Hirdetés adatai:----------

Ingatlan típusa:  Lakás
Ingatlan alapterülete  40
Telek alapterülete  528
Ár:  20499999  Ft
Négyzetméter ár:  
Hely  Budapest 13., Kerekes utca
egyéb információ:  víz, gáz, villany, telefon, jó közlekedés, alacsony fenntartási költség,
Feladó neve:   Mutz Ágnes
Telefonszám:   +36704230283
Weboldal:   
Érvényes még  -6  napig
 

 

Érdeklődés emailban:
Amennyiben nincs email címe ne felejtse el megadni elérhetőségeit az üzenetben!

Vissza a főoldalra

Ezt a hirdetést eddig: 190 látogató nézte meg.

 

Információ

Ingatlan apró a rendszerben: 52  (összes apró)

Hirdetések

Aproo csoport

Partnerek

Címkék

ház apró, ingatlan apróhirdetés, ingyenes hirdetés feladás, ház és ingatlan hirdetés, családi ház, telek, lakás, iroda, üzlethelyiség, nyaraló