HázApro.hu
Ház és ingatlan apró

Hirdetés feladás

Az oldalon az ingatlan hirdetés feladás mindenki számára ingyenes. Kérjük válassza ki a hirdetésére legjellemzőbb kategóriát és csak oda adja fel ingyenes hirdetését. Ne felejtse el emailban megerősíteni a hirdetés feladást!

Hirdetés

Kétgenerációs családi ház Leányfalun
Eladó, Használt

--- Hirdetés szövege: -----------

Leányfalu központjában, a Termálfürdö közelében, mégis csendes zöldövezetben, panorámás domboldalon álló kétgenerációs kétszintes családi házunk sürgösen ELADÓ! A ház jóllehet a 11-es föút közelében található, zsákutcában lévö elhelyezkedésének és a ház mögött húzódó erdös vízmosásnak köszönhetöen elszigeteltsége biztosított, s csak két közvetlen szomszéddal rendelkezik. Az 1350 nm-es lépcs?zetesen emelkedö kertes-fás telek legmagasabb pontján álló 2009-ben épült, jó állapotban lévö házhoz kocsifeljáró vezet fel. A hatalmas 260 nm-es pinceszint magába foglal egy nagy garázst, kazánházat, szerszámos mühelyt, mellékhelyiséget is. Mind a garázsból, mind pedig kívülröl egy-egy lépcsö vezet fel a lakószintekre. A külön bejáratú alsó szinten, mely 180 nm alapterületü, 3 szoba, egy amerikai konyhás déli tájolású nappali, kamra, mosókonyha, fürdöszoba, gardrób szoba, külön WC, elöszoba található. A nappali elöterében lévö hatalmas terasz közvetlen kapcsolatot biztosít a kerthez. A felsö szinten 4 hálószoba, nappali-konyha, 2 fürdöszoba, kamra található. A déli tájolású teraszról és a balkonról is remek kilátás nyílik a környékre.

---- Hirdetés adatai:----------

Ingatlan típusa:  Ház, családi ház
Ingatlan alapterülete  540
Telek alapterülete  1350
Ár:  105 000 000  Ft
Négyzetméter ár:  194 000
Hely  Pest-megye Leányfalu,
egyéb információ:  víz, gáz, villany, jó közlekedés, parkoló,
Feladó neve:   Biró György
Telefonszám:   
Weboldal:   
Érvényes még  -4  napig
 

 

Érdeklődés emailban:
Amennyiben nincs email címe ne felejtse el megadni elérhetőségeit az üzenetben!

Vissza a főoldalra

Ezt a hirdetést eddig: 92 látogató nézte meg.

 

Információ

Ingatlan apró a rendszerben: 126  (összes apró)

Hirdetések

Aproo csoport

Partnerek

Címkék

ház apró, ingatlan apróhirdetés, ingyenes hirdetés feladás, ház és ingatlan hirdetés, családi ház, telek, lakás, iroda, üzlethelyiség, nyaraló