HázApro.hu
Ház és ingatlan apró

Hirdetés feladás

Az oldalon az ingatlan hirdetés feladás mindenki számára ingyenes. Kérjük válassza ki a hirdetésére legjellemzőbb kategóriát és csak oda adja fel ingyenes hirdetését. Ne felejtse el emailban megerősíteni a hirdetés feladást!

Hirdetés

Lovászi külterületén családi ház olcsón
Eladó, Használt

--- Hirdetés szövege: -----------

Zala megyében Lovászi külterületén csendes nyugodt zöldövezeti dombos helyen 70 nm-2-es családi ház nagy és gondozott 7200 m2-es telekkel vagy telek nélkül olcsón eladó.A ház azonnal költözhet? nagyon jó állapotú száraz és felújított és teljesen berendezett,vendégháznak,vadászháznak is ajánlatos .Vezetékes víz és villany van.Minden helyiségbe új kandallók vannak.A telek gyümölcsfákkal beültetve,de gazdálkodási célra is alkalmas.Fekvése miatt füge és kiwi termesztésre is jó,valamint állattartásra is .A külterületi elhelyezkedése miatt aszfaltos úton megközelithet?.Lovászi egy nagy település az ország nyugati részén van.Itt szinte minden megtalálható az óvodától az iskoláig, uszoda, éttermek és üzletek. Nagyon jó az autóbuszközlekedése is.Lenti termálfürd? 8-km-re van.De a munkalehet?ség is a környez? településeken megoldott.Az m7-es autópálya 15 percre van.

---- Hirdetés adatai:----------

Ingatlan típusa:  Lakás
Ingatlan alapterülete  70
Telek alapterülete  7200
Ár:  6500000  Ft
Négyzetméter ár:  180
Hely  Zala megye Llovászi, külterület 11
egyéb információ:  víz, villany, jó közlekedés,
Feladó neve:   Zsuzsa
Telefonszám:   +36303733442
Weboldal:   
Érvényes még  25  napig
 

 

Érdeklődés emailban:
Amennyiben nincs email címe ne felejtse el megadni elérhetőségeit az üzenetben!

Vissza a főoldalra

Ezt a hirdetést eddig: 174 látogató nézte meg.

 

Információ

Ingatlan apró a rendszerben: 68  (összes apró)

Hirdetések

Aproo csoport

Partnerek

Címkék

ház apró, ingatlan apróhirdetés, ingyenes hirdetés feladás, ház és ingatlan hirdetés, családi ház, telek, lakás, iroda, üzlethelyiség, nyaraló