HázApro.hu
Ház és ingatlan apró

Hirdetés feladás

Az oldalon az ingatlan hirdetés feladás mindenki számára ingyenes. Kérjük válassza ki a hirdetésére legjellemzőbb kategóriát és csak oda adja fel ingyenes hirdetését. Ne felejtse el emailban megerősíteni a hirdetés feladást!

Hirdetés

Pesterzsébeten eladó ingatlan
Eladó, Használt

--- Hirdetés szövege: -----------

Pesterzsébeten (Határ út) 57 nm-es 2 szobás tehermentes I. em-i lakás tulajdonostól eladó. A ház 1980-as években, csúsztatott zsalus technológiával épült. Jó elosztású, alacsony rezsiköltség? (35.000.-Ft). Zárt folyosóval rendelkezik, így egyszerre két erkélye is van (2x 5 nm). A folyosó tágas parkolóra, míg a szobák parkra néznek. A bels? falakat egyszer? átalakítani, jelenleg 2 + fél szobás. A konyha és a wc ablaka tavaly lett cserélve, bejárati ajtó 11 ponton záródó biztonsági. Nappaliban parketta, kisszoba, háló, gardrób sz?nyegpadlós, míg a többi helyiségben járólap van. Vízórák, illetve a villanyóra idén lettek cserélve. Folyosó fel?li fal 12 cm-es szigetelést kapott. Nagyon jó megközelíthet?séggel, kulturált környezetben és jó lakóközösséggel rendelkezik. A közelben szinte minden megtalálható: iskolák, óvodák, orvosi rendel?, számos bevásárlási lehet?ségek.

---- Hirdetés adatai:----------

Ingatlan típusa:  Lakás
Ingatlan alapterülete  57
Telek alapterülete  0
Ár:  16300000  Ft
Négyzetméter ár:  286000
Hely  Budapest xx, Határ út 1
egyéb információ:  víz, gáz, villany, jó közlekedés, parkoló, alacsony fenntartási költség,
Feladó neve:   Fekete Csilla
Telefonszám:   309735348
Weboldal:   
Érvényes még  21  napig
 

 

Érdeklődés emailban:
Amennyiben nincs email címe ne felejtse el megadni elérhetőségeit az üzenetben!

Vissza a főoldalra

Ezt a hirdetést eddig: 85 látogató nézte meg.

 

Információ

Ingatlan apró a rendszerben: 239  (összes apró)

Hirdetések

Aproo csoport

Partnerek

Címkék

ház apró, ingatlan apróhirdetés, ingyenes hirdetés feladás, ház és ingatlan hirdetés, családi ház, telek, lakás, iroda, üzlethelyiség, nyaraló